dissabte, 16 de febrer del 2013

La cooperativa de Garriguella, la copeteria pels amics

Àgata Albero


Avui m'agradaria parlar-vos de Garriguella, un poblet de l'Alt Empordà on s'hi pot passar una estona agradable passejant per les vinyes o pels seus carrerons o bé dinant en un dels seus restaurants. És un poble tranquil amb gent tranquil·la i molt treballadora i on aquell qui s'hi acosta sempre hi acaba tornant. Mica en mica us aniré descobrint més i més encants d'aquesta vila empordanesa.




Venint per la carretera de Roses i de camí a Garriguella de baix hi trobareu la Cooperativa de Garriguella. Un espai on podeu comprar tota mena de productes de la terra i on podreu degustar pa amb tomàquet, ben amanit amb oli de Garriguella, amb embotits i formatges molt gustosos. El preu del bar és més que raonable i resol un berenar sopar o un bon esmorzar.


Olives i altres productes cap al novembre


El bar

Calçots  i altres productes ara al febrer


A casa n'hi diem la Copeteria, perquè la meva filla quan era petita la va batejar així. El fet és que cada vegada que demaneu una safata d'embotits us serviran un vi jove (una safata=una ampolla) i us asseguro que no us el podreu beure tot (o potser sí). És ben cert que copes se'n prenen i quan s'és infant ràpidament es bategen els llocs amb noms més que lògics. De copa a copeteria.

Pel que fa als productes que podeu comprar a la botiga destacaria l'oli que fan al mateix poble, la garnatxa, la mel i el vi novell. 


La garnatxa

L'oli d'oliva verge extra

I aquí us deixo el meu carreró predilecte, i és que encara queden camins de pau...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.