Àgata Albero
Un plat que ens pot ajudar a resoldre part d'un menú estiuenc podria ser aquest timbal que vaig improvisar l'altre dia que tenia convidats a dinar. Només cal posar-hi una mica d'imaginació i combinar bé alguns aliments i us poden sortir idees genials. Vaig preparar 3 plats i els vaig posar tots a taula per tal que tothom se'n servís al gust. Penso que a l'estiu no convé menjar en excés i la sensació després d'un àpat ha de ser agradable, quedar-se tip amb aquesta calorassa no és molt recomanable.
El menú va constar de : ous farcits, esqueixada i aquest timbal que us presento.
Ingredients per 4 persones
150 g de salmó fumat
2 alvocats no massa madurs
taperes al gust
1 llimona, el suc
oli d'oliva
sal
mostassa, per acompanyar
Talleu a daus el salmó i l'alvocat.
Barregeu amb suc de llimona, un xic de sal i oli.
Afegiu-hi les tàperes.
Agafeu un motlle metàl·lic d'emplatar o un estri que us faci el paper i poseu-hi la mescla ben apretada.
Deixeu a la nevera un hora com a mínim.
Retireu el motlle i serviu acompanyat de mostassa.
Podeu fer racions individuals amb un motlle petit o una de gran per posar a taula i compartir.
Segur que van estar ben contents els invitats! Petons
ResponEliminaLa veritat és que sí!!! Petons d'estiu.
EliminaFa molt bona pinta !!! Això s'ha de provar!!!
ResponEliminaT'ho recomano!!! Fresquet i bo, bo. Gràcies i molt bon estiu.
EliminaUn timbal estiuenc deliciós!
ResponEliminaGràcies guapa.
EliminaMmmm salmó i alvocat, i així fresquet... boníssim!
ResponEliminaI amb el toc de mostassa,...te'l recomano.
EliminaQuina pinta més bona que té aquest timbal! Súper fresc, perfecte per l'estiu i amb un color i sabor espectaculars!
ResponEliminaPetons guapa!