dimecres, 19 de març del 2014

Per picar

Sílvia Manzano

Respectant la cuina d'aprofitament, que tant defenso, us haig d'explicar, aquesta recepta, que simplement va sorgir a casa, i hem ve de gust compartir-la amb vosaltres.
Dissabte a la nit, vam tenir convidats a casa, i allò tan típic: pa amb tomàquet, fuet, botifarra d'ou, pernil, anxoves, torradetes amb paté, truita de patata, taula de formatges, postres i com ja sabeu, tot el que sorgeix. Doncs com és típic de casa meva, va sobrar una mica d’això, una mica d’allò i, apa  ja tindrem el sopar del diumenge. 
Diumenge al vespre aprofito per preparar algun tàper per començar la setmana, estava bullint uns macarrons i aprofitava per fer salsa de tomàquet casolana. I, com sempre,  ja sento els de casa, que volen sopar. Nosaltres diumenge a la nit, imagino que com en moltes cases, deixo que cada un es faci el sopar, “cuina oberta”, perquè al final, només tenen cap de setmana de relax els de casa.....i no pot ser.
Doncs els de casa es van preparar amb les restes de la nit anterior van sopar unes torrades molt, molt originals, que ara os mostro perquè les veieu. 

Ingredients

1 paquet de torradetes de les petites
Uns talls de fuet i llonganissa
Uns talls de botifarra d'ou
Uns filets d´anxova
4 cullerades soperes de salsa de tomàquet
Pebre negre



En el meu cas hi poso  a sobre el que teníem a casa, però es pot posar qualsevol altre embotit, formatge, o el que tingueu que dona voltes a la nevera, i que vosaltres sabeu, que una vegada disfressat, amb xapa i pintura, ve més de gust..

Vaig untar les torradetes amb la salseta de tomàquet, i a damunt variat, unes amb anxoves i una mica de pebre negre, i les altres vaig barrejar els embotits que van sobrar de la nit anterior, de tal forma que la combinació va quedar genial!!!!! Amb aquesta idea que us he donat segur que vosaltres ho feu genial, també es pot posar de base amb les torrades, la salsa sobrant del rostit, o qualsevol altre, que os hagi quedat bona i no voleu abocar a les escombraries.

Aquesta frase no es meva, però nomes la agafo de préstec per dir-vos que....tots teniu persones meravelloses al vostre costat que amb el seu granet de sorra construeixen un desert.....FELIÇ DIA!!! I compartiu les torrades, sempre serà una bona excusa per compartir amb qui tu estimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.