dilluns, 8 de febrer del 2016

Patates farcides de carn



Tornem a les receptes de la meva estimada tia Conchín. I és que des que ve la meva filla a menjar a a casa he hagut de recuperar menús i plats per garantir que fem uns àpats variats i equilibrats a l'hora de dinar. Aquesta és una de les receptes que fa temps tenia ganes de fer, és una de les seves especialitats i una de les que enyoro més.
Ella és molt d'olla Express, fins i tot hi cou el flam.. Jo aquesta vegada no he pogut fer-la amb la Express perquè he d'anar a canviar la vàlvula fa dies i mai no trobo el moment, però no patiu que us l'explicaré de les dues maneres, només canvia el temps.

Som-hi.

Ingredients per 6 persones
1/2 kilo de carn magra picada
2 tomàquets de branca
2/3 patates mitjanetes per persona 
2 ous
4 alls
julivert
pinyons
pimentón
pebre blanc
maizena
oli
sal
un got de vi blanc
ciboulet
aigua o brou de pollastre